Ring Størrelse Guide

Velkommen til vår ring størrelse guide fra Villainswear, din beste kilde for å finne den perfekte passformen til ringene dine. Enten du handler for deg selv eller planlegger en overraskelse til noen spesiell, er det avgjørende å få den riktige ringstørrelsen for komfort og stil. La oss dykke ned i detaljene med ekspertråd, praktiske verktøy og tips for å sikre at du finner den nøyaktige størrelsen du trenger.

Forstå ringstørrelser

Ringstørrelser kan variere fra land til land, så det er viktig å vite hvilken skala du skal bruke. I USA og Canada varierer ringstørrelsene fra 3 til 13, inkludert halv- og kvartstørrelser, målt i millimeter basert på ringens indre omkrets. For internasjonale kunder har vi inkludert et konverteringsdiagram for å hjelpe deg med å finne din tilsvarende størrelse i Storbritannia, EU og andre globale størrelsesstandarder.

Ringstørrelsesverktøy og konverteringsdiagram

 • Ringstørrelsesverktøy: For en enkel og nøyaktig måte å måle ringstørrelsen din hjemme, besøk vårt ringstørrelseverktøy på Ringstørrelsesverktøyet . Dette interaktive verktøyet guider deg gjennom måleprosessen trinn for trinn, og sikrer at du finner din perfekte størrelse uten å forlate hjemmet ditt.

 • Konverteringsdiagram for ringstørrelse: Bruk vårt omfattende konverteringsdiagram for å oversette ringstørrelsen din til andre globale størrelsesstandarder, slik at du kan handle trygt, uansett hvor du er.
Verktøy for ringstørrelse
Konverteringsdiagram for ringstørrelse
Villainswear (USA og Canada) Storbritannia og Australia Europa (EU) Japan
4 H 46,5 7
4.5 Jeg 48 8
5 J ½ 49 9
5.5 K ½ 50,5 10
6 L ½ 51,5 11
6.5 M ½ 53 1. 3
7 N ½ 54 14
7.5 O ½ 55,5 15
8 P ½ 57 16
8.5 Q ½ 58 17
9 R ½ 59,5 18
9.5 S ½ 61 19
10 T ½ 62 20
10.5 U ½ 63,5 22
11 V ½ 64,5 23
11.5 W ½ 66 24
12 X ½ 67,5 25
12.5 Z 68,5 26
1. 3 Z+1 70 27
14 Z+2 72 28
15 Z+3 74 29

Hvordan måle ringstørrelsen din

Metode 1:

Mål en eksisterende ring

 1. Finn en ring som passer: Velg en ring som passer fingeren du kjøper for komfortabelt.
 2. Mål innvendig diameter: Bruk en linjal til å måle innvendig diameter på ringen i millimeter.
 3. Finn din størrelse: Match denne målingen med vårt ringstørrelsesdiagram for å finne din perfekte størrelse.

Metode 2:

Mål fingeren din

 1. Bruk en snor eller papir: Klipp et lite stykke hyssing eller en tynn papirremse.
 2. Pakk den rundt fingeren: Pakk den tett rundt bunnen av fingeren der ringen skal sitte.
 3. Merk og mål: Marker hvor endene møtes og mål lengden i millimeter med en linjal.
 4. Bruk vårt diagram: Sammenlign denne målingen med vår ringstørrelsestabell for å finne din størrelse.

For en mer nøyaktig måling, vurder å bruke vår Villainswear Ring Sizer tilgjengelig i butikken vår. Dette verktøyet kan bidra til å sikre at du velger den perfekte størrelsen for din nye ring.

RING SIZE VIDEO GUIDE

How to measure your ring size

Eksperttips med ikoner

Eksperttips for nøyaktig måling:

 • Mål på slutten av dagen: Fingrene dine er på sitt største på slutten av dagen.
 • Vurder knoken: Hvis knoken din er betydelig større, bør du vurdere den bredere delen som ringstørrelsen din.
 • Temperaturen betyr noe: Unngå å måle når du er for kald eller for varm.
 • Når du er i tvil, gå større: Det er lettere å endre størrelsen på en ring enn å forstørre den.

Spesielle hensyn

Brede bånd

For ringer med bredere bånd (over 6 mm), vurder å gå opp en halv størrelse for å sikre en komfortabel passform.

Overraskelsesmål

Hvis du måler for en overraskelse, prøv å låne en ring de bærer på samme finger og bruk metode 1. Hvis det ikke er mulig, få hjelp fra venner eller familie for en snikende måling.

Endre størrelse og justeringer

Mens mange ringer kan endre størrelse, er materialer som titan og wolfram unntak. Vurder vår profesjonelle omsorgsplan for gratis tjenester for endring av størrelse på kvalifiserte ringer.

FAQ

Våre ofte stilte spørsmål fra kunder
Spørsmål: Kan jeg måle ringstørrelsen med en streng?

A: Ja, men pass på at den ikke strekker seg. For mer nøyaktige mål, vurder å bruke vår Villainswear Ring Sizer tilgjengelig i butikken vår.

Spørsmål: Hva om jeg er mellom størrelsene?

A: Velg den større størrelsen for komfort, spesielt med bredere bånd. For veiledning om hvordan du finner den perfekte passformen, besøk vårt Ring Størrelse Verktøy .

Spørsmål: Hvordan måler jeg for en overraskelsesgave?

A: Bruk en eksisterende ring eller samarbeid med venner og familie for en hemmelig måling. For flere tips om å måle ringstørrelse diskret, sjekk ut blogginnlegget vårt: Mål riktig ringstørrelse hjemme . Hvis du trenger ytterligere hjelp eller har spesifikke spørsmål, kan du gjerne kontakte oss .

Spørsmål: Kan jeg få endret størrelse på en ring hvis den ikke passer perfekt?

A: Ja, mange ringer kan endres størrelse. Imidlertid avhenger muligheten til å endre størrelse på en ring av dens design og materiale. For spesifikke detaljer om å endre størrelse på en ring du har kjøpt fra oss, vennligst besøk vår Kontakt oss- side for personlig hjelp.

Spørsmål: Tilbyr du internasjonale ringstørrelser?

A: Absolutt! Vi forstår at kundene våre kommer fra hele verden. For å finne den riktige størrelsen i henhold til ulike internasjonale størrelsesstandarder, se vårt konverteringsdiagram for ringstørrelse .

Spørsmål: Er det forskjellige ringstørrelser for menn og kvinner?

A: Ringstørrelser er unisex og basert på omkretsen av fingeren i stedet for kjønn. Imidlertid kan den gjennomsnittlige ringstørrelsen variere mellom menn og kvinner. Bruk vårt Ring Size Tool for å finne den perfekte passformen for alle.

Spørsmål: Hvor ofte bør jeg sjekke ringstørrelsen min? Endrer det seg over tid?

A: Ja, ringstørrelsen din kan endre seg på grunn av ulike faktorer som vektsvingninger, alder og til og med tidspunktet på dagen. Vi anbefaler å måle ringstørrelsen din med jevne mellomrom, spesielt før du foretar et nytt kjøp. For mer informasjon, sjekk ut vår guide for å måle riktig ringstørrelse hjemme .

Spørsmål: Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan velge mellom to størrelser?

A: Hvis du er mellom størrelser, anbefaler vi generelt å velge den større størrelsen for en mer komfortabel passform, spesielt for ringer med bredere bånd. For ytterligere veiledning, ikke nøl med å kontakte oss eller vurdere å kjøpe vår justerbare Ring Sizer for en nøyaktig måling.

I tillegg, hvis du er interessert i å finne den perfekte kjedelengden for å komplementere ringkjøpet ditt, kan du besøke vår halskjedelengdeguide for detaljert informasjon og anbefalinger.

KONKLUSJON

Med vår ring størrelse guide er du utstyrt for å finne den perfekte passformen for enhver ring. Husk at riktig størrelse sikrer komfort og fremhever skjønnheten til smykkene dine. For ytterligere hjelp er ekspertene våre her for å hjelpe deg med profesjonelle råd om størrelse og personlige anbefalinger.

Happy ring shopping!